Insinööriopiskelija kesäharjoittelijaksi kunnossapitoon


Etsimme sähköalan opiskelijaa Etelä-Suomen aluetiimiin ensi kesäksi kesätöihin! 

Aluetiimin tehtäviin kuuluvat pääasiassa sähkörata- ja vahvavirtakunnossapito. Tiimi toimii aktiivisesti myös rakentamispalveluissa, jossa tarjoamme kaikki raideliikenteen tekniikkaosa-alueet; radan rakentaminen, sähkörata, turvalaitteet ja vahvavirta.  

Työhönottopaikkana on Helsingin toimipiste ja työ on loistava näköalapaikka monipuoliseen ratamaailmaan sisältäen työnjohdon sekä projektinhallinnan avustavia tehtäviä sekä dokumentointia CADS-ohjelmistolla. 

Sinä voit olla esimerkiksi sähkövoimatekniikan ensimmäisen vuoden insinööriopiskelija ja etsimämme henkilö on tervetullut jatkamaan töitä seuraavinakin kesinä. Olet rautatietekniikasta kiinnostunut, oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen sekä nopeasti uutta oppiva tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tulet työssäsi kehittymään ratatekniikan moniosaajaksi. Työtehtäviäsi tukee Wincon ammattitaitoinen organisaatio ja yhteistyökumppanit.  

Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa työympäristössä, jossa sinulla on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. Jos kiinnostuksesi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Meillä on mukavat työkaverit, erinomainen yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.  

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jarkko Jouhilahti, puh. 040 6585 031.  

Odotamme hakemustasi! Täytämme tehtävän heti siihen sopivan henkilön löydyttyä. Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää meille osoitteeseen tyopaikat@winco.fi. Haku päättyy 31.3.2019. 

 

Winco on osa GRK-konsernia 

GRK on innovatiivinen rakennusalan konserni, johon kuuluvat Suomessa toimivat GRK Infra Oy ja Winco Oy, Virossa toimiva GRK Infra AS sekä Ruotsin GRK Infra AB. Ydinosaamiseemme kuuluu vaativien infrarakennushankkeiden toteuttaminen, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen radanrakennusosaaminen. Meillä työskentelee yli 450 ammattilaista ja liikevaihto vuonna 2017 oli yli 200 miljoonaa euroa. www.grk.fi

 

<< Takaisin Työnhaku-sivulle