Kesäharjoittelija suunnitteluun


Hae kesätöihin ensi kesäksi Wincon suunnittelutiimiin! Etsimämme opiskelija olisi rakennus- tai konetekniikan diplomi-insinööriopiskelija, jonka opinnot painottuvat lujuuslaskentaan. 

Suunnitteluyksikön tehtäviin kuuluvat suunnittele- ja toteuta projektien suunnitelmien tuottaminen raideliikennetekniikan urakoihin. Wincon rakentamispalveluihin kuuluu kaikki raideliikenteen tekniikkaosa-alueet; radan rakentaminen, sähkörata, turvalaitteet ja vahvavirta. Suunnittelu myös kehittää suunnannäyttäjänä uusia suunnitteluohjelmia sekä myy suunnitteluprojekteja muille yrityksille. 

Kesäharjoittelijan työtehtävinä ovat suunnitteluyksikön töiden avustavat työtehtävät. Tarjolla on myös diplomityön aihe, jossa lähdetään määrittelemään ja laatimaan FEM-laskentamalleja Suomen rautatieinfrassa käytetyille teräsrakenteille. Laskentamallien valmistumisen jälkeen aloitetaan suunnittelujärjestelmän kehitys laskentamallien perusteella, jonka kehitystyöhön pääset osalliseksi. Työhönottopaikka on Helsingin Ilmalan toimipiste. 

Odotamme kesätyöntekijältä osaamista teräsrakenteiden lujuuslaskennasta. Olet rautatietekniikasta kiinnostunut, oma-aloitteinen ja analyyttinen. Työtehtäviäsi tukee Wincon ammattitaitoinen organisaatio ja yhteistyökumppanit.  

Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa työympäristössä, jossa sinulla on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet. Huolehdimme tarpeen mukaan rautatiealan erikoiskoulutuksesta. Jos kiinnostuksesi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Meillä on mukavat työkaverit, erinomainen yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.  

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Timo Hartikainen, puh. 040 6585 018.  

Odotamme hakemustasi! Täytämme tehtävän heti siihen sopivan henkilön löydyttyä. Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voit lähettää meille osoitteeseen tyopaikat@winco.fi. Haku päättyy 15.2.2019. 

 

Winco on osa GRK-konsernia 

GRK on innovatiivinen rakennusalan konserni, johon kuuluvat Suomessa toimivat GRK Infra Oy ja Winco Oy, Virossa toimiva GRK Infra AS sekä Ruotsin GRK Infra AB. Ydinosaamiseemme kuuluu vaativien infrarakennushankkeiden toteuttaminen, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen radanrakennusosaaminen. Meillä työskentelee yli 450 ammattilaista ja liikevaihto vuonna 2017 oli yli 200 miljoonaa euroa. www.grk.fi