Ratatyöntekijöitä päällysrakentamisen työmaille


Etsimme uusia työntekijöitä! Haussa on ahkeria ja innokkaita ammattiosaajia toimimaan työmailla radanrakentamisen eri tehtävissä.

Haemme

  • Kaivinkonekuskeja
  • Ratatyöntekijöitä
  • Työmaamestareita

Tarjolla on monipuolisia ja haastavia tehtäviä erikokoisilla radanrakennustyömailla ympäri Suomea. Työ on liikkuvaa ja edellytämme valmiutta tehdä yö- ja viikonlopputöitä. Aiempi kokemus radalla työskentelystä katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa myös koulutamme työhön tarvittavat pätevyydet. Arvostamme ennen kaikkea joustavuutta, aloitekykyä, yhteistyötaitoja ja rohkeutta tarttua työhön kuin työhön.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, nykyaikaiset työvälineet ja kaupan päälle saat winceitä työkavereita! Joukkomme kasvaa koko ajan ja sinulla on mahdollisuus päästä osaksi kasvavan yrityksen menestystarinaa. Henkilöstömme on nuorta, sitoutunutta, energistä ja motivoitunutta. Rakennamme ratoja ketterästi ja uudistushaluisesti.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Jukka Komulainen, p. 0400570922

Tai laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen tyopaikat@winco.fi!

 

Winco on osa GRK-konsernia

GRK on innovatiivinen rakennusalan konserni, johon kuuluvat Suomessa toimivat GRK Infra Oy ja Winco Oy, Virossa toimiva GRK Infra AS sekä Ruotsin GRK Infra AB. Ydinosaamiseemme kuuluu vaativien infrarakennushankkeiden toteuttaminen, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen radanrakennusosaaminen. Meillä työskentelee yli 450 ammattilaista ja liikevaihto vuonna 2017 oli yli 200 miljoonaa euroa. www.grk.fi