Sähköasentajia ja työnjohtaja radan kunnossapitoon


Etsimme energiseen joukkoomme uusia sähköasentajia sähköradan ja vahvavirtajärjestelmien kunnossapitoon. Työ on liikkuvaa ja voit valita toimipisteesi useasta vaihtoehdosta ympäri Suomea. Lisäksi etsimme kunnossapidon työnjohtajaa Iisalmeen.

Kunnossapidon tehtäviin kuuluu sähkörata- ja vahvavirtajärjestelmien kunnossapito Itä-, Länsi- ja Pohjois-Suomen alueilla. Aluetiimit toimivat aktiivisesti myös rakentamispalveluissa omilla alueillaan. Tarjoamme kaikki raideliikenteen tekniikkaosa-alueet; sähkörata, turvalaitteet, vahvavirta ja päällysrakenne.

Sinulla voi olla tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi sähköalan tutkinto) tai kokemusta sähkötekniikasta tai ratatyökoneen kuljettamisesta. Eduksi katsomme työkokemuksen rautatieympäristöstä, kuorma-autokortin, junakuljettajan lupakirjan ja turvalaitepätevyyden. Työtehtäviäsi tukee Wincon vahva organisaatio sekä partneriverkosto.

Olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen sekä nopeasti uutta oppiva. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, positiivinen ammatillinen asenne sekä sujuva suomen kielitaito. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Ongelmanratkaisu- ja paineensietokykysi on erinomainen. Työ on liikkuvaa ja töitä tehdään toisinaan yöaikaan ratakatkoilla, joten tehtävässä menestyminen edellyttää matkustushalukkuutta omalla kunnossapitoalueella ja joustoa työajoissa. Työhön voi sisältyä työkokemuksesi mukaan päivystystä työajan ulkopuolella osana päivystysrinkiä.

Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työtehtävässä, jossa sinulla on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyinen palkkaus. Tulet työssäsi kehittymään ratatekniikan moniosaajaksi, huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. Wincolla on mukavat työkaverit, erinomainen yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Jos kiinnostuksesi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Soittele sille aluepäällikölle, jonka alueella mieluiten työskentelisit tai jätä vapaamuotoinen hakemus tyopaikat@winco.fi. Haku päättyy 31.10.2019. Olethan kuitenkin nopea, sillä täytämme tehtävät heti siihen sopivien henkilöiden löydyttyä.

Itä-Suomi (työhönottopaikkoina Kouvola, Joensuu tai Pieksämäki): Jarkko Jouhilahti, 040 6585 031, jarkko.jouhilahti@winco.fi

Länsi- ja Pohjois-Suomi (työhönottopaikkoina Pirkkala, Oulu tai Iisalmi): Mikko Ronkainen, 040 6585 088, mikko.ronkainen@winco.fi

 

Winco on osa GRK-konsernia

GRK on suomalainen rakennusalan konserni, johon kuuluvat Suomessa toimivat GRK Infra Oy, GRK Road Oy ja Winco Oy, Viron GRK Infra AS sekä Ruotsin GRK Infra Ab. Meillä työskentelee yli 500 ammattilaista ja liikevaihto vuonna 2018 oli 250 miljoonaa euroa. Ydinosaamiseen kuuluvat vaativien infrarakennushankkeiden toteutus, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen raiderakennusosaaminen. Väylä-, taito-, ympäristö- ja teollisuusrakentamisen kattavassa infrarakentamisessa tarjoamme kaikki tarvittavat palvelut suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. www.grk.fi

 

<< Takaisin Työnhaku-sivulle