Työmaainsinööri, Länsi-Suomen aluetiimi


Etsimme energiseen joukkoomme työmaainsinööriä Pirkkalan toimipisteelle sähköradan kunnossapitoon. Työmaainsinöörin tehtäviin kuuluu mm. projektisuunnitelmien tekeminen ja ylläpito, dokumentointi, raportointi tilaajalle, jännitekatkojen suunnittelu sekä ratatyölupien haku. Tehtävistä sovitaan tarkemmin henkilön mukaan.

Tiimin tehtäviin kuuluu pääasiassa sähkörata- ja vahvavirtajärjestelmien kunnossapito Länsi-Suomen alueella. Aluetiimi toimii aktiivisesti myös rakentamispalveluissa Länsi-Suomen alueella, jossa tarjoamme kaikki raideliikenteen tekniikkaosa-alueet; sähkörata, turvalaitteet ja vahvavirta.

Sinulla voi olla tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi sähkötekniikan insinööri tai pitkälle edenneet opinnot. Työtehtäviäsi tukee Wincon vahva organisaatio sekä partneriverkosto.

Olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen sekä nopeasti uutta oppiva. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, positiivinen ammatillinen asenne sekä sujuva suomen kielitaito. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Ongelmanratkaisu- ja paineensietokykysi on erinomainen.

Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työtehtävässä, jossa sinulla on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet. Tulet työssäsi kehittymään ratatekniikan moniosaajaksi, huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. Wincolla on mukavat työkaverit, kilpailukykyinen palkkaus ja erinomainen yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Jos kiinnostuksesi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Soittele aluepäällikkö Mikko Ronkaiselle puh. 040 658 5088 ja jutellaan lisää. Tavoitat Mikon myös sähköpostilla, mikko.ronkainen@winco.fi. Lähetä vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen tyopaikat@winco.fi. Haku päättyy 15.11.2019. Olethan kuitenkin nopea, sillä täytämme tehtävän heti siihen sopivan henkilön löydyttyä.

 

Winco on osa GRK-konsernia

GRK on suomalainen rakennusalan konserni, johon kuuluvat Suomessa toimivat GRK Infra Oy, GRK Road Oy ja Winco Oy, Viron GRK Infra AS sekä Ruotsin GRK Infra Ab. Meillä työskentelee yli 500 ammattilaista ja liikevaihto vuonna 2018 oli 250 miljoonaa euroa. Ydinosaamiseen kuuluvat vaativien infrarakennushankkeiden toteutus, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen raiderakennusosaaminen. Väylä-, taito-, ympäristö- ja teollisuusrakentamisen kattavassa infrarakentamisessa tarjoamme kaikki tarvittavat palvelut suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. www.grk.fi

 

<< Takaisin Työnhaku-sivulle