Työmaapäällikkö radan päällysrakennetöihin


Etsimme nuorekkaaseen ja energiseen joukkoomme työmaapäällikköä.

Tehtäviin kuuluu työmaan vastaavana työnjohtajana toimiminen haastavissa päällysrakenneurakoissa pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella. Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla, Pasilassa, Pirkkalassa, Seinäjoella, Mikkelissä, Oulussa tai Sonkajärvellä. Tehtävässä menestyminen edellyttää matkustushalukkuutta ja joustoa työajoissa.

Sinulla tulisi olla tehtävään soveltuva koulutus (rakennusalan tutkinto, AMK/DI) ja kokemusta työnjohtajana toimimisesta päällysrakenneurakoissa. Eduksi katsomme kokemuksen vilkasliikenteisillä rataosuuksilla työskentelystä.

Olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen sekä nopeasti uutta oppiva tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Sinulla on hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, nykyaikaiset työvälineet, ja pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työtehtävässä, jossa sinulla on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet. Jos kiinnostuksesi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Meillä on mukavat työkaverit, erinomainen yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakentamispäällikkö Timo Mustajärvi, puh. 040 643 2999, timo.mustajarvi@winco.fi.

Odotamme hakemustasi! Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen tyopaikat@winco.fi. Haku päättyy 31.1.2019.

 

Winco on osa GRK-konsernia

GRK on innovatiivinen rakennusalan konserni, johon kuuluvat Suomessa toimivat GRK Infra Oy ja Winco Oy, Virossa toimiva GRK Infra AS sekä Ruotsin GRK Infra AB. Ydinosaamiseemme kuuluu vaativien infrarakennushankkeiden toteuttaminen, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen radanrakennusosaaminen. Meillä työskentelee yli 450 ammattilaista ja liikevaihto vuonna 2017 oli yli 200 miljoonaa euroa. www.grk.fi