Työmaapäällikkö, Etelä-Suomen aluetiimi


Etsimme energiseen joukkoomme kahta työmaapäällikköä Helsingin uudelle toimipisteelle Ilmalaan. Henkilön mukaan työtehtävät voivat painottua enemmän työhön osallistuvaan työnjohtoon tai toimistolle töiden suunnitteluun.

Tiimin tehtäviin kuuluvat mm. sähkörata- ja vahvavirtajärjestelmien kunnossapito Etelä-Suomen alueella. Aluetiimi toimii aktiivisesti myös rakentamispalveluissa Etelä-Suomen alueella, jossa tarjoamme kaikki raideliikenteen tekniikkaosa-alueet; sähkörata, turvalaitteet ja vahvavirta.

Sinulla voi olla tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi sähkö- tai rakennusalan tutkinto) tai kokemusta sähkötekniikasta. Eduksi katsomme kokemuksen rautatieympäristössä toimimisesta, jännitekatkojen suunnittelusta, ratatyölupien hausta tai turvalaitetöistä. Työtehtäviäsi tukee Wincon vahva organisaatio sekä partneriverkosto.

Olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen sekä nopeasti uutta oppiva. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, positiivinen ammatillinen asenne sekä sujuva suomen kielitaito. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Ongelmanratkaisu- ja paineensietokykysi on erinomainen. Tehtävässä menestyminen edellyttää matkustushalukkuutta Etelä-Suomen alueella ja joustoa työajoissa.

Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työtehtävässä, jossa sinulla on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet. Tulet työssäsi kehittymään ratatekniikan moniosaajaksi, huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. Wincolla on mukavat työkaverit, kilpailukykyinen palkkaus ja erinomainen yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Jos kiinnostuksesi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Soittele aluepäällikkö Jarkko Jouhilahdelle puh. 040 658 5031 ja jutellaan lisää. Tavoitat Jarkon myös sähköpostilla, jarkko.jouhilahti@winco.fi. Lähetä vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen tyopaikat@winco.fi. Haku päättyy 31.3.2019. Olethan kuitenkin nopea, sillä täytämme tehtävän heti siihen sopivan henkilön löydyttyä.

 

Winco on osa GRK-konsernia

GRK on innovatiivinen rakennusalan konserni, johon kuuluvat Suomessa toimivat GRK Infra Oy ja Winco Oy, Virossa toimiva GRK Infra AS sekä Ruotsin GRK Infra AB. Ydinosaamiseemme kuuluu vaativien infrarakennushankkeiden toteuttaminen, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen radanrakennusosaaminen. Meillä työskentelee yli 450 ammattilaista ja liikevaihto vuonna 2017 oli yli 200 miljoonaa euroa. www.grk.fi

 

<< Takaisin Työnhaku-sivulle